OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στοίχημα: Τετάρτη 16 Μαρτίου

Για όσους διάβασαν το χθεσινό μου κείμενο τώρα πρέπει να είναι ήδη στο ταμείο με το τεράστιο διπλό που έκανε η Ίντερ στο Μόναχο και πληρώθηκαν μέχρι το 3.90 που έφτασε η τιμή της στον ΟΠΑΠ σήμερα. Έτσι όπως έγραψα και η Ιταλία έχει τον εκπρόσωπο της...

Για σήμερα έχω κάνει μόνο δύο επιλογές που πληρώνουν πολύ καλά. Στο Champions League θα παίξω με την λογική που έγραψα και εχτές που λέει ότι η Γαλλία του Μισέλ Πλατινί πρέπει να έχει και αυτή εκπρόσωπο. Τι σημαίνει αυτό; Αφού η Μαρσείγ δεν μπόρεσε στην Αγγλία να κάνει τίποτα, γιατί όχι να μην κάνει το μπάμ η Λυόν στη Μαδρίτη; Η προιστορία στην Ισπανική πρωτεύουσα για τους γάλλους είναι πολύ καλή με 1-1, 2-2, 1-1. Με το 1-1 έχουμε παράταση με το 2-2 ή νίκη της Λυόν έχουμε πρόκριση για τους γάλλους, θα το ακολουθήσω πιστά και ότι βγεί, η απόδοση είναι κάτι παραπάνω απο καλή.

Ή δεύτερη επιλογή μου είναι στον αγώνα ρεβάνς του ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, θα πάω με την πρόκριση της ΑΕΚ, δυνατά κι όλας. Προσοχή περνάει με νίκη αλλά και με κάθε ισοπαλία που έχει γκόλ.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons