OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πρώτα το συμβόλαιο, μετά τα υπόλοιπα...

Ο Βαλβέρδε το συνηθίζει όποτε πάει στην πατρίδα του να δίνει συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς μίλησε σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης από την Ισπανία. Αυτό δείχνει ότι εξακολουθεί και έχει καλό όνομα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στην τελευταία συνέντευξη στην εφημερίδα «as», για πρώτη φορά είπε ότι το συμβόλαιό του είναι 1+1 χρόνια και όχι κλειστό διετές. Στο φινάλε τονίζει ότι θα γίνει διαπραγμάτευση...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει λόγο να πει ψέματα, άλλωστε κάτι τέτοιο θα διατάρασε το εξαιρετικό κλίμα που έχει με την διοίκηση, πράγμα που δεν θέλει. Άλλωστε επαναλαμβάνει διαρκώς και παντού ότι εργάζεται με τις καλύτερες των συνθηκών.

Πέραν του τι πιστεύει ο καθένας, η ουσία είναι ότι ο Ισπανός ανοίγει των κύκλο των διαπραγματεύσεων. Στη συνάντηση που θα έχει ο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το πρώτο πράγμα που λογικά θα συζητηθεί είναι το νέο συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού. Πρώτα θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές ότι θέλουν να συνεργαστούν και τη νέα περίοδο και στη συνέχεια θα μιλήσουνε για μεταγραφές. Αυτό τουλάχιστον λέει η λογική.

Η λογική λέει επίσης ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο Βαλβέρδε θα είναι στον ερυθρόλευκο πάγκο και τη νέα περίοδο. Μέχρι όμως να φθάσουμε στις επίσημες ανακοινώσεις, μια μικρή αγωνία θα υπάρξει...

http://www.rednews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons