OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σεμνά και ταπεινά για νέο πάρτι...

Να "εξαφανίσει" για δεύτερο ματς την Σιένα θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο ΣΕΦ τους Ιταλούς του Πανιτζιάνι στις 21:45 (ET1) για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς τις τελευταίες ώρες προσπάθησε να επαναφέρει τους παίκτες του στην πραγματικότητα, καθώς το εντυπωσιακό σκορ του πρώτου ματς, μπορεί να παρασύρει τους Πειραιώτες.

Άπαντες, λοιπόν οι ερυθρόλευκοι ευελπιστούν σε ανάλογη εμφάνιση και νίκη που θα τους δώσει την δυνατότητα να πάνε στην Ιταλία για να πάρουν το ένα θετικό αποτέλεσμα που θα απομένει για να σφραγίσουν την πρόκριση στο Final - 4 της Βαρκελώνης.

Θα είναι η τρίτη διαδοχική φορά που ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στα τελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ και όλοι ελπίζουν να είναι και η καθοριστική. Βέβαια, προηγείται το εμπόδιο της Σιένα, η οποία την Τρίτη γνώρισε την συντριβή στο ΣΕΦ και σήμερα θα θέλει, αν μη τι άλλο, να πάρει το... αίμα της πίσω.

Στο στρατόπεδο του Πειραιά περιμένουν πως οι Ιταλοί θα αγωνιστούν με πάθος και πείσμα για το... ροζ φύλλο αγώνα και έτσι έχουν προετοιμαστεί προκειμένου για να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να κάνουν την έκπληξη.

Ο Ντούντα αποφασίζει για Μίλος

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος έβγαλε το πρώτο μέρος της τελευταίας προπόνησης, αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αποφασίσει πριν το τζάμπολ του αγώνα για το αν θα συμπεριλάβει στην 12αδα τον διεθνή πλέι μέκερ.

Πάντως, ο Μίλος θέλει όπως και στο πρώτο ματς να παίξει σαν τρελός, ωστόσο ο "Ντούντα" σε θέματα υγείας των αθλητών πολύ δύσκολα ρισκάρει. Την ίδια ώρα, εκτός θα είναι και πάλι ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons