OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Στοίχημα: Έτσι λειτουργεί η UEFA

Θα γράφω και για στοίχημα εδώ στα Ερυθρόλευκα Νέα... αφού ο τζόγος είναι το "οξυγόνο" μας.

Αγώνες Champions League έχουμε σήμερα και αύριο και θα ασχοληθώ μόνο με αυτούς αφού θα τους ψάξω απο μια άλλη πλευρά. Παίζω χρόνια στοίχημα και έχω κατλήξει στατιστικά ότι η ΟΥΕΦΑ μοιράζει την πίττα σε όλους... τι σημαίνει αυτό;

Μέχρι σήμερα έχουν περάσει οι Σαχτάρ (Ουκρανία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Τόττεναμ (Αγγλία) και Σάλκε (Γερμανία). Τα ζευγάρια που παίζουν είναι: Μάντσεστερ - Μαρσέιγ, Μπάγερν - Ίντερ, Τσέλσι - Κοπενχάγη και Ρεάλ Μαδρίτης - Λυόν.

Έχουμε και λέμε. Η Τσέλσι μετά το 0-2 στη Δανία περνάει, οπότε έχουμε 2 αγγλικές ομάδες μέχρι στιγμής. Οι άλλοι 3 αγώνες είναι "ανοιχτοί" σε όλα τα αποτελέσματα και θα ψάξω τις εκπλήξεις. Τι σημαίνει αυτό; Η Λυόν με το 1-1 του πρώτου αγώνα μέσα στην Ισπανία έχει λίγες ελπίδες, οπότε άν περάσει η Ρεάλ θα έχουμε και 2 ισπανικές ομάδες, η Μαρσέιγ ίσως κάνει την έκπληξη και πάρει την πρόκριση μέσα στην Αγγλία για να έχει και η Γαλλία έναν εκπρόσωπο. Προσοχή ο αγώνας της Μαρσείγ είναι σήμερα και της Λυόν αύριο. Εάν περάσει η Μαρσείγ η Λυόν δεν θα περάσει και το αντίθετο θα παίξω στοιχηματικά.

Τελευταίο μάτς είναι στο Μόναχο που πιστεύω αξίζει να ρισκάρουμε το διπλό της Ίντερ, αν όχι για πρόκριση απ' ευθείας να πάνε παράταση και ότι θέλει ας γίνει. Η Γερμανία έχει έκπρόσωπο ενώ η Ιταλία όχι... και δεν πιστεύω να μείνει χωρίς ομάδα και ειδικά χωρίς την πρωταθλήτρια. Εδώ αξίζει να παιχτεί και το ακριβές σκόρ 0-1, 0-2, 1-3 που είναι για παράταση αλλά και σκόρ πρόκρισης.

Μην ξεχνάτε μια ιδέα έχω δώσει και όχι κάτι για να το παίξετε με κλειστά μάτια. Διαβάστε και ψαχτείτε μόνοι σας, απλώς την παραπάνω λογική έχετε στην πίσω άκρη του μυαλού σας.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons