OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Με φόντο την Βαρκελώνη...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/3, 21:00 NovaSports3) την Σιένα στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης της Euroleague με φόντο την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του στο Final-4 της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Βαρκελώνης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με την Σιένα για τα πλέι-οφ της Euroleague και την Τρίτη (22/3) υποδέχεται τους Ιταλούς στο ΣΕΦ για το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα δώσει το εισιτήριο για το Final-4 της Βαρκελώνης στην ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες σε μάξιμουμ 5 αγώνων (best of five).
Τα δύο πρώτα ματς γίνονται στην έδρα των ερυθρολεύκων (22 και 24/3), καθώς έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για την προημιτελική φάση, λόγω της πρόκρισης τους ως πρώτοι από τον όμιλο του Top-16 στον οποίο συμμετείχαν, με αντιπάλους τις Βαλένθια (πέρασε ως δεύτερη), Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις.

Στη συνέχεια η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της Σιένα, για τα επόμενα δύο (αν χρειαστεί) παιχνίδια και αν δεν έχει προκύψει ο νικητής του ζευγαριού μετά την ολοκλήρωση τους, το πέμπτο και τελευταίο ματς θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανησυχεί για την κατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση (Τρίτη 22/3) απέναντι στην ιταλική ομάδα, καθώς οι ενοχλήσεις στην μέση συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν και στην προπόνηση της Δευτέρας (21/3) δεν πήρε μέρος, ακολουθώντας θεραπεία.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο αν το απαιτήσει η εξέλιξη του αγώνα, αφού ο Ντούντα δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή επιβάρυνση στο ήδη υπάρχον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης και προτιμάει να τον προφυλάξει ώστε να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς (Πέμπτη 24/3, 21:45).

Απών θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Κέσελ, αφού παρά το γεγονός πως έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε υποστεί και πλέον προπονείται κανονικά, δεν υπολογίζεται από τον Ίβκοβιτς, λόγω της μακράς αποχής του από τα ματς της ομάδας.

Λίγο καλύτερα, όσον αφορά την επιστροφή των τραυματιών, φαίνεται να είναι τα πράγματα για την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, αφού οι Μπο ΜακΚάλεμπ και Ριμάντας Καουκένας έστω και χωρίς να είναι απολύτως έτοιμοι, το πιθανότερο είναι να δώσουν το παρόν στον αγώνα της Τρίτης (22/3), "λύνοντας" τα χέρια του Ιταλού τεχνικού.

Tα Ερυθρόλευκα Νέα θα είναι στο ΣΕΦ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons