OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας ώστε να συζητήσει μαζί τους την συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν στο γήπεδο ενόψει του κρίσιμου αγώνε με την ΑΕΚ την Κυριακή (20/3).

Εντός της εβδομάδας ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ώστε να συζητήσουν την συμπεριφορά που θα πρέπει έχει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (20/3) για την 27η αγωνιστική της Superleague.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να βοηθήσουν στο να επικρατήσει μία ωραία ατμόσφαιρα στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δίχως υπερβολές και ακρότητες, ξεκαθαρίζοντας σε όλους πως δεν θα πρέπει να μπει κανένας φίλαθλος εντός αγωνιστικού χώρου με την λήξη της αναμέτρησης, ασχέτως αποτελέσματος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (20/3). Παράλληλα, θα γνωστοποιήσει πως θα υπάρξουν αυστηρά μέτρα στα πέριξ του σταδίου ώστε να μην μπει κανένας παράνομα (δίχως εισιτήριο) στο γήπεδο.


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons