OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Εφτασε η ώρα της ελληνοποίησης...


Το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει περισσότερους Ελληνες παίκτες παρά ξένους. Το όνειρο του ερυθρόλευκου ηγέτη είναι ανάλογο με αυτό των εκατομμυρίων φίλων της ομάδας σε όλα τα μέρη του κόσμου!

Δεν νομίζω και γω ότι υπάρχει κάποιος Ολυμπιακός που δεν θα ήθελε να βλέπει στην ομάδα μια εφτάδα βασικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών! Και βέβαια θλίβομαι όταν βλέπω τον Μήτρογλου σαν δανεικό να σκοράρει διαρκώς με τη φανέλα του Πανιωνίου, και τον Φετφατζίδη να έχει θέση σχεδόν βασικού στην Εθνική ομάδα...

Γιατί σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι υπάρχει στην ομάδα καλύτερος του Μήτρογλου και περισσότερο ελπιδοφόρος του Φετφετζίδη. Ναι, σίγουρα τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει ο εκάστοτε προπονητής. Ομως άν δεν επιμείνεις κιόλας στην περίπτωση των Ελλήνων και τον ελπιδοφόρων τότε βέβαια δεν μπορείς να ελπίζεις στο όραμα και στο όνειρο. Η Εθνική του Σαββάτου στην άμυνα, πέρα του Τζόρβα, είχε Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Τζαβέλα και Αβραάμ...

Πόσοι και πόσοι δεν έχουμε σκεφτεί αυτή την άμυνα ντυμένη στα ερυθρόλευκα; Και βέβαια δεν ξεχνούμε τον Μανιάτη, τον Φετφατζίδη, τον Μήτρογλου. Και σε όλους αυτούς υπάρχουν οι "ξεχασμένοι" Γκαλίτσιος, Κατσικογιάννης, Σταμόγιανος, Βασιλόγιαννης, Νηκλιτσιώτης, Σοιλέδης.

Θέλετε και Ελληνα τερματοφύλακα; Και ο Σηφάκης και ο Κωνσταντόπουλος και ακόμα - ακόμα ο Ελευθερόπουλος μπορούν να δώσουν λύσεις. Μήπως ξεπεράσαμε κατά πολύ τους... επτά; Αρα; :Αν υπάρχει θέληση για ελληνοποίηση της ομάδας δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίκτες υπάρχουν που κάλλιστα καλύπτουν τις θέσεις των Ουρτάδο, Ντουντού, Φουστέρ... Ετσι για πρώτη γεύση. Και μη ξεχνάτε ότι ο Χολέμπας είναι Χολέβας και αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά επίσης!


http://www.rednews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons