OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Επιστρέφουν βασικοί οι Μιραλάς, Ριέρα και Φουστέρ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ (20/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης", επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Μιραλάς, Ριέρα και Φουστέρ.
Η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (20/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (19:00, NET) έχει ξεκινήσει στο Ρέντη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει τα πλάνα του για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, καθώς με νίκη οι ερυθρόλευκοι "σφραγίζουν" και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται η βασική ενδεκάδα που θα επιλέξει για το παιχνίδι, να έχει διαφορές με το ερυθρόλευκο σχήμα που παρέταξε στο ματς της Τούμπας. Τόσο ο Μιραλάς, όσο και ο Ριέρα, εξέτισαν τις ποινές τους κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πλέον, μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση, για τους οποίους δείχνει να καταλήγει ώστε να τους χρησιμοποιήσει ξανά στο βασικό σχήμα, όπως και τον Φουστέρ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, ο οποίος θα έχει μπροστά του ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αριστερά τους θα βρεθεί ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς ο Ραούλ Μπράβο δεν έχει ξεπεράσει απολύτως τον τραυματισμό του ενώ δεξί θα παίξει ο Γιάννης Μανιάτης, με τον Βασίλη Τοροσίδη να συνεχίζει να παραμένει παροπλισμένος λόγω της τιμωρίας του.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο έχοντας δίπλα του ως κεντρικό χαφ με δημιουργικές αρμοδιότητες τον Άριελ Ιμπαγάσα, με τον Ντουντού Σεαρένσε να μένει με τους αναπληρωματικούς. Στα άκρα, στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ θα παίξει ο Άλμπερτ Ριέρα,  δεξιά θα αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς ενώ το πόστο του παίκτη πίσω από τον σέντερ φορ θα το καλύψει ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος θα επιστρέψει με την σειρά του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε μείνει εκτός, αγωνιζόμενος στη συνέχεια στην εξέλιξη του ματς ως αλλαγή.

Μόνος του στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης θα βρεθεί και θα ξεκινήσει ο Ράφικ Τζεμπούρ, τον οποίο δείχνει να προτιμάει ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε σχέση με τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Ισπανός τεχνικός έχει το σκεπτικό πως ο Αλγερινός επιθετικός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα κρίσιμα ματς και στα ντέρμπι, καθώς έχει σκοράρει, μέχρι στιγμής, κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, απέναντι στον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons