OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ντόπες από Μαρινάκη...

Παρουσία του Ευάγγελου Μαρινάκη θα πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα ζητήσει νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το "παρών" στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών θα δώσει σήμερα το απόγευμα (19:00) ο Ευάγγελος Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως συνηθίζει πριν από τα μεγάλα ματς, αναμένεται να μεταβεί στην προπόνηση της ομάδας, προκειμένου να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να ντοπάρει τους ερυθρόλευκους, έτσι ώστε, να τελειώσουν από τώρα την υπόθεση τίτλος και να κάνουν φιέστα με τον κόσμο τους στο "Ναό".   

Γκολ στις... προκλήσεις

Οι Πειραιώτες πρέπει να απαντήσουν την Κυριακή στις προκλήσεις των Αδαμίδη και Δημητριάδη με γκολ. Πρέπει πάση θυσία να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ με αρκετά γκολ, προκειμένου να κάνουν τους κιτρινόμαυρους να μετανιώσουν για την απαράδεχτη συμπεριφορά τους, να βρίσουν εν χορώ την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Άλλωστε, μιλάμε για την ομάδα που στην αρχή της σεζόν, παρακαλούσε για να βρει έδρα για τον αγώνα με την Νταντί Γιουνάιτεντ και ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που ενέργησε δίχως κόμπλεξ και μικρότητες και την έσωσε εκείνη την δύσκολη στιγμή, παραχωρώντας το "Γ. Καραϊσκάκης".

Βέβαια, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, ξεχνούν εύκολα και επί τούτου θα πρέπει να τιμωρηθούν από τους πλέον αρμόδιους, που δεν είναι άλλοι από τον Μιραλάς και την παρέα του.  


http://www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons