OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Ασσο» κούπα...

Ούρκο Πάρντο και μετά τι; Καλή ερώτηση. Στον Ολυμπιακό της επόμενης μέρας ένα από τα μεγαλύτερα, τα πιο σημαντικά, ερωτηματικά αφορά στον παρτενέρ του Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια. Ή καλύτερα, τον διάδοχο του τερματοφύλακα-θρύλου του Θρύλου, Αντώνη Νικοπολίδη. Τα ονόματα που... παίζουν είναι πολλά. Τα ξέρετε. Τα έχετε ακούσει. Τα έχετε διαβάσει. Από τον Γκιγιέρμο Οτσόα της Αμέρικα του Μεξικού στους γαλλικούς στόχους Νικολά Πενετό (Βαλενσιέν) και Απουλά Εντέλ (Παρί σεν Ζερμέν) αλλά και φυσικά τα εγχώρια... προϊόντα, Μάχο, Γιακούποβιτς, Γκσπούρνινγκ κ.α.

Είναι προφανές πως οι τρεις πρώτοι είναι και οι πλέον... ελκυστικές περιπτώσεις. Και είναι ελκυστικές αφού πρόκειται, κατά γενική ομολογία, για τερματοφύλακες που έχουν και σημαντική εμπειρία αλλά και πολύ ταλέντο. Εννοείται πως έχουν και τα αρνητικά τους. Π.χ. ο Οτσόα που είναι... θρύλος στην ομάδα του δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

Από την άλλη, οι ευρωπαίοι Πενετό και Εντέλ αρέσουν πολύ αφού έχουν εμπειρία από ένα σημαντικό πρωτάθλημα όπως είναι το γαλλικό. Τον Πενετό για παράδειγμα τον έχει παρακολουθήσει πριν από λίγο καιρό από κοντά ο Κοβάσεβιτς σ' ένα ματς της Βαλενσιέν με την Μπορντό όπου ο εν λόγω πορτιέρο έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση αποκρούοντας, μεταξύ άλλων, και ένα πέναλτι. Ο Εντέλ, από την άλλη που αγωνίζεται στην Παρί σεν Ζερμέν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι 24 ετών και ανήκει, επίσης, σ' αυτούς που θα έρχονταν με μεγάλη χαρά στον Πειραιά.

Όσον αφορά στους εγχώριους στόχους, επίσης ο καθένας έχει την αξία του ωστόσο είναι προφανές πως για τον Θρύλο (και) του Champions League δεν θα είναι ό,τι καλύτερο να αισθάνεσαι ότι στηρίζεσαι στον τερματοφύλακα του Βόλου, του Πανιωνίου ή της Ξάνθης... Για ψυχολογικούς, και μόνο, λόγους. Όπως και να 'χει, οι καθ' ύλην αρμόδιοι (Μαρινάκης, Βαλβέρδε και σκάουτερς) θα (συ)σκεφτούν και θα κάνουν, τελικά, την καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχει αμφιβολία επ' αυτού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons