OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τζαμέλ των βαθμών...

Καθοριστικός για τον φετινό Ολυμπιακό αποδεικνύεται ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Γαλλοαλγερινός φορ πέρα από τη σταθερά καλή του απόδοση έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του σε πολλά παιχνίδια προσφέροντας βαθμούς με τα γκολ και κυρίως τις ασίστ του. Το www.sport-fm.gr παρουσιάζει τον… κρυφό MVP των «ερυθρόλευκων».

Ο μάλλον… φθηνότερη μεταγραφή της διοίκησης Μαρινάκη αποδεικνύεται και η πιο πολύτιμη. Σε δώδεκα εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα ο 26χρονος εξτρέμ έχει πετύχει ήδη τρία γκολ, ενώ μετρά και επτά ασίστ, ενώ σε πέντε ματς του Champions League έχει ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο άλλοτε άσος της Καβάλας είχε δύο ασίστ στις νίκες με Λεβαδειακό (4-0) και Πανθρακικό (4-1) και από μία απέναντι σε Skoda Ξάνθη (4-0), Κέρκυρα (2-0) και ΑΕΚ (0-4), ενώ στο ματς του ΟΑΚΑ είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι και είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο απέναντι στον Άρη (1-1) στη Θεσσαλονίκη, αλλά και χθες κόντρα στον Πλατανιά (2-1).

Εξίσου πολύτιμος είναι και στο Champions League, όπου είχε ισοφαρίσει προσωρινά στην ήττα από τη Σάλκε στην πρεμιέρα (1-2), ενώ είχε σερβίρει στον Μήτρογλου το γκολ της μεγάλης νίκης επί της Μονπελιέ στη Γαλλία (1-2).

Ο Αμπντούν είναι τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού σε λεπτά συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα με 1.035, πίσω μόνο από τον Ρόι Κάρολ (1.218) και τον Χοσέ Χολέμπας (1.145) που όμως έχουν μία συμμετοχή παραπάνω. Στο Champions League είναι πέμπτος σε χρόνο παρουσίας στο γήπεδο με 302, πίσω από Χολέμπας (450), Μασάντο (438), Τοροσίδη (360) και Γκρέκο (303)

-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons