OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

“Πονοκέφαλος” ο αντι-Χολέμπας...

Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού δουλεύει… ρολόι και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο Ζαρντίμ έχει “παντρέψει” εξαιρετικά τους Αμπντούν και Χολέμπας, οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν τις αντίπαλες άμυνες. Παράλληλα έχουν άψογη συνεργασία και ανασταλτικά, αφού ο Αλγερινός καλύπτει πάντα τον συμπαίκτη του όταν αυτός βγαίνει στην επίθεση.

Αυτό το… όπλο του Ολυμπιακού, εξασθενεί σημαντικά για το ματς με την Άρσεναλ, καθώς ο Χολέμπας καλείται να εκτίσει ποινή τιμωρίας και φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος. Πλέον ο Ζαρντίμ καλείται να βρει τη λύση που θα διατηρήσει την ισορροπία στην ομάδα. Ποια θα είναι αυτή;

Από τη στιγμή που ο Ζαραδούκας δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, είναι πολύ πιθανό να δούμε την μετατόπιση του Τοροσίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας και να παίξει δεξιά ο Ντιακιτέ. Ο “Τόρο” έχει παίξει πολλές φορές με το ανάποδο πόδι στην εθνική ομάδα, το έχει κάνει και με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ντιακιτέ όσες φορές έχει παίξει έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις, συνεπώς δικαιούται να πάρει την ευκαιρία.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons