OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σε ρυθμό Champions League... Το πρόγραμμα ενόψει Άρσεναλ...

Αφήνοντας πίσω τη χθεσινοβραδινή νίκη επί του Πλατανιά, για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Super League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη αναμέτρηση με την Άρσεναλ, την προσεχή Τρίτη.

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς άρχισε από σήμερα, Κυριακή, με πρωινή προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στα τελειώματα των φάσεων, ενώ έκαναν και ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, αλλά και κατοχής και πρέσινγκ.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το πρόγραμμα ενόψει Άρσεναλ...

Αναλυτικά το πρόγραμμα το Ολυμπιακού πριν την έκτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα του UEFA Champions League και το ματς με την Άρσεναλ.

 Αύριο Δευτέρα, παραμονή του αγώνα της έκτης αγωνιστικής ημέρας του UEFA Champions League και της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», το πρόγραμμα της ομάδας μας διαμορφώνεται ως εξής:

17:00 Συνέντευξη Τύπου του κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

18:30 Προπόνηση της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανοικτή για τα 15 πρώτα λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους συναδέλφους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., των οποίων τα αιτήματα για διαπιστεύσεις για τον αγώνα με την Άρσεναλ έχουν εγκριθεί, ότι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους μετά το μεσημέρι της Δευτέρας και ώρες 14:00 με 16:30, στη ρεσεψιόν έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Άρσεναλ, κ. Αρσέν Βενγκέρ είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 τη Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στην Αττική Οδό. Η αγγλική ομάδα θα έχει πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση το πρωί της ίδιας ημέρας, στο προπονητικό της κέντρο στην Αγγλία, προτού πετάξει για την Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons