OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Προβάδισμα για τρεις...

Τρεις ενδεκαδάτες μεταγραφές περιλαμβάνει το αρχικό πλάνο του Ολυμπιακού. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Θρύλος θα είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το επόμενο φθινόπωρο και είναι σίγουρο ότι θα ενισχυθεί στο παζάρι του καλοκαιρού.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές στο μεγάλο λιμάνι θα έρθουν τουλάχιστον τρεις παίκτες που θα... μπουν με τη μία στα βαθιά... Ενας τερματοφύλακας, με τον Γκιγιέρμο Οτσόα, τον Μεξικανό πορτιέρο της Αμέρικα, να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται σοβαρά αν και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι...Για τον 25χρονο τερματοφύλακα έχει ήδη κάνει πρόταση ανανέωσης η ομάδα του στην οποία έχει και ένδεκα-προσωπικούς-χορηγούς.

Από εκεί και πέρα για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα,ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί πρώτο στόχο και στην περίπτωση που η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποβιβαστεί οι πιθανότητες να γίνει κάτοικος Ρέντη θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν είναι υποψήφιος για να καλύψει το κενό στους κεντρικούς μέσους. Ενίσχυση ίσως υπάρξει και στο κέντρο της άμυνας ενώ πέρα από τον Χαβίτο μπορεί να αποκτηθεί και άλλος παίκτης που θα βοηθήσει στις πτέρυγες.

http://www.thrylos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons