OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα μας κερδίσετε ΠΟΤΕ...Φάπες 10 χρόνια σερί...

Τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου αν και έκαναν τα εύκολα, δύσκολα στο τέλος, πήραν τη νίκη με 9-8 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, δείχνοντάς τους ποιος θα είναι και φέτος το αφεντικό στο ελληνικό πόλο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν δυνατά στο ματς και από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις τους, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με δύο τέρματα (1-3 και 2-4), με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει υπέρ των «ερυθρολεύκων» με 4-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και ύψωσαν ένα... τοίχος μπροστά από το τέρμα του Δεληγιάννη, με αποτέλεσμα να δεχθούν μόλις ένα τέρμα. Στην επίθεση όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το σκορ, το οποίο ήταν στο ημίχρονο 6-4 υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας τη διαφορά ασφαλείας τουλάχιστον δύο τέρματων σε όλη τη διάρκεια και όποτε τους δινόταν η ευκαιρία να την αυξήσουν. Αυτό έκαναν στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο στη λήξη του βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με 9-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι Πειραιώτες κατέβασαν στροφές με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού να γίνει το ματς ντέρμπι, καθώς οι «πράσινοι» με ένα σερί 3-0 είχαν μειώσει στο γκολ (8-9). Ο Ολυμπιακός παρ' όλα αυτά πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη με 9-8, κερδίζοντας και τους κάφρους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ. Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-2, 1-3, 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons