OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Όταν ο Φέτφα «αντάμωσε» με τον Μήτρογλου...

Βρέθηκε επιτέλους και ένας Έλληνας που να σκοράρει για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Φετφατζίδης σταμάτησε το… σερί των ξένων σκόρερ των «ερυθρόλευκων»!

Το καταπληκτικό του σουτ στο «Βελοντρόμ», πέραν του ότι χάρισε στην ομάδα του την υπερπολύτιμη νίκη σε βάρος της Μαρσέιγ, ήταν αρκετό για να σταματήσει το… μονοπώλιο των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που βρίσκουν δίχτυα για λογαριασμό του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Πως τα φέρνει, όμως, η ζωή. Ο τελευταίος Έλληνας μέχρι την Τετάρτη που είχε βρει δίχτυα στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Ένα χρόνο και οκτώ μήνες πριν!

Το εντυπωσιακό, στην προκειμένη ήταν άλλο! Ο διεθνής επιθετικός είχε σκοράρει, όπως και ο Φετφατζίδης, σε γαλλικό έδαφος! Αντίπαλος των Πειραιωτών ήταν η Μπορντό για τους «16» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1 και έμειναν εκτός συνέχειας.

*Να σημειωθεί ότι φέτος είχε βρει δίχτυα και ο Χοσέ Χολέμπας, στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, αλλά δεν είχε αποκτήσει ακόμα την ελληνική υπηκοότητα. Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 19/10, ενώ ο Χολέμπας απέκτησε και επίσημα την υπηκοότητα στις 29 του ίδιου μήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons