Την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα υπερβάλλει εαυτόν κόντρα στην Μαρσέιγ, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης εξέφρασε ο διεθνής Βέλγος φορ των «ερυθρόλευκων» Κέβιν Μιραλάς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κέβιν Μιραλάς εκπροσώπησε τους παίκτες του Θρύλου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και έεωσε την υπόσχεση ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη, που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνάμεών μας για να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό αλλά και για την πρόκριση. Ελπίζω να βάλω ένα ή και περισσότερα γκολ. Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτό το ματς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βέλγου στράικερ του Ολυμπιακού,ο οποίος ερωτηθε΄ςι για την κρίση ποπυ μαστίζει την χώρα μας τόνισε: «Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν μας επηρεάζει. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλον τον κόσμο αλλά όχι για εμάς, που παίρνουμε κανονικά τον μισθό μας».

Όσον αφορά την ψυχολογία του μετά την χαμένη ευκαιρία στο ντέρμπι ο Μιραλάς υποστήριξε: «Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό. Έπρεπε να νικήσουμε. Το παιχνίδι με την Μαρσέιγ είναι κάτι διαφορετικό. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».