OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αυτό είναι το ματς της χρονιάς

Αυτό το ντέρμπι δεν μπορείς να το περιγράψεις, απλά πρέπει να το ζήσεις… είναι εν συντομία η άποψη του Φρανσουά Μοντεστό για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».

Για ένα τέτοιο ματς, το πρώτο classico της χρονιάς, σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις στοίχημα όμως των «ερυθρόλευκων», όπως διαμηνύει ο Γάλλος αμυντικός στον Τύπο της πατρίδας του, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και μαζί της κορυφής της Super League.

«Είναι το ματς της χρονιάς. Υπάρχει πολλή πίεση και τρελή ατμόσφαιρα. Πρέπει να τη ζήσεις για να καταλάβεις, δεν περιγράφεται με λόγια.

Τους υποδεχόμαστε το Σάββατο και αν νικήσουμε περνάμε στην πρώτη θέση. Είναι ευτυχία να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Οι στόχοι βέβαια των Πειραιωτών δεν τερματίζουν στο μεγάλο ματς με τους «πράσινους» ούτε στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το στοίχημα για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να κλείσουν και μία θέση στην επόμενη φάση του Champions League, με τον 33χρονο άσο να θεωρεί ότι υπάρχει ακόμη χρόνος να προλάβουν το τρένο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Έχουμε ακόμη ελπίδες. Νικήσαμε τη Ντόρτμουντ και σκόραρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία. Θα είναι δύσκολο ματς και θα κρίνει τα πάντα.

Για μένα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, γιατί θα βρεθώ στην πατρίδα μου, θα δω πρώην συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω διατηρήσει επαφή, όπως ο Τραορέ και ο Ενκούλου. Επίσης θα ξαναδώ τον Ντιντιέ Ντεσάν, που με βοήθησε πολύ και του χρωστάω πολλά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons