OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Θέλω να τους το βάλω και φέτος...

Η συνέντευξη που έδωσε στον «ΓΑΥΡΟ» ο Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Κώτση:

Φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του Βιθέντε Μόνχε. Είστε 30 χρόνων, σας μένουν μόνο λίγα χρόνια για να βγάλετε χρήματα και να ζήσετε την οικογένειά σας, μέσω του επαγγέλματός σας. Ξαφνικά, σας ενημερώνουν ότι η δουλειά σας θα κλείσει και θα μείνετε στον... δρόμο! Και ενώ βρίσκεστε στο ναδίρ, εμφανίζεται ένας άλλος εργοδότης, από το καλύτερο «μαγαζί», σας προσφέρει περισσότερα λεφτά, καλύτερη ποιότητα και επίπεδο δουλειάς, πρωτόγνωρες ευκαιρίες, αλλά και όλες τις ανέσεις που ούτε καν είχατε ονειρευτεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. Πώς θα νιώθατε; Αν κάνατε τον κόπο να τα σκεφτείτε όλα αυτά και να φανταστείτε την ικανοποίηση στο φινάλε, τότε μπορέσατε να μπείτε για λίγο (νοητά) στη θέση του 30χρονου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που εδώ και μερικές εβδομάδες ζει ένα όνειρο που... δεν είχε «δει» ποτέ.

Αυτή τη μοναδική ευκαιρία που του δίνει ο Ολυμπιακός, ο Μόνχε δεν σκοπεύει να την «πετάξει». Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΓΑΥΡΟ» και θα διαβάσετε στις επόμενες σελίδες, επανέλαβε πολλές φορές την ευγνωμοσύνη του για τους ανθρώπους που τον επέλεξαν και έδωσαν τη δυνατότητα στον ίδιο και στην οικογένειά του να ζουν καλύτερα. Γιατί δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα. Ισως για αυτό να ανέπτυξε σε τόσο μεγάλο βαθμό το μαχητικό πνεύμα που τον διακρίνει.
Στοιχείο του χαρακτήρα του που έχει εντυπωσιάσει ακόμη και τον φειδωλό σε καλά λόγια Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο «Τσινγκούρι» είναι και ο άνθρωπος που του «κόλλησε» το παρατσούκλι «Luchador» (σ.σ.: μαχητής). Μια λέξη που αρέσει πολύ στον Αργεντινό, που δηλώνει «πιστός υπηρέτης» σε ό,τι του ζητήσει ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του.

Ο Μόνχε δεν κρύβει την επιθυμία του να αποδείξει την... πραγματικότητα που κρύβει το νέο του προσωνύμιο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Θέλω πάρα πολύ να παίξω, για να αποδείξω ποιος είμαι και ότι αξίζω να είμαι εδώ», θα διαβάσετε να λέει, πριν εκφράσει την επιθυμία να σκοράρει εναντίον των «πράσινων», όπως έκανε και πέρυσι, άλλωστε. Τώρα, όμως, είναι αλλιώς τα πράγματα. Ο 30χρονος Μόνχε ξέρει ότι το επίπεδο είναι διαφορετικό, όπως και η πίεση που έχει να αντιμετωπίσει. Αλλά ούτε αυτό τον τρομάζει. Αντιθέτως, αισθάνεται ότι έχει έρθει η ευκαιρία του να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει. Και για αυτό περιμένει πώς και πώς να του δώσει χρόνο συμμετοχής ο προπονητής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons