OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μερική ρήξη έσω μηνίσκου ο Φέισα...

Η κακοδαιμονία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται! Νέο «πλήγμα» με τον Φέισα που υπέστη μερική ρήξη έσω μηνίσκου. Πολλά προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, εκτός αποστολής έμειναν και οι Γέστε, Ιμπαγάσα!

Ένα ευχέλαιο και γρήγορα θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» καθώς η κακοδαιμονία που πλήττει το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών συνεχίζεται…

Ο Λιούμπομιρ Φέισα είχε ένα ακόμα… ραντεβού με την… ατυχία, καθώς σε εξετάσεις που υποβλήθηκε το Σάββατο (26/11) στο θεραπευτήριο «Metropolitan» διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί μερική ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/11) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Παράλληλα, εκτός «μάχης» τέθηκε και ο Φραν Γέστε, ο οποίος λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (26/11) με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Η απουσία του Βάσκου κάνει πιο δύσκολο τον σχεδιασμό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του, για έναν ακόμα αγώνα τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος.

Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν οι: Κοστάνσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Όσον αφορά στο… μέτωπο των τραυματιών, οι Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ορμπάιθ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, θα προπονηθούν την Κυριακή (27/11) στις 10:30.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons