OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Τεστ ενόψει Φενέρ...

Να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα θέλει σήμερα το απόγευμα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς (19:00, ΝΕΤ) απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν σήμερα το απόγευμα τον Κολοσσό για την 6η αγωνιστική της Α1 και καλούνται να δείξουν την απαραίτητη διάθεση και σοβαρότητα σε μια αναμέτρηση που είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Σίγουρα, προέχει το συγκεκριμένο ματς, ωστόσο στο πλάνο της ομάδα το ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία είναι πιο σημαντικό και για τον λόγο αυτό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ευελπιστεί να δει σήμερα τους παίκτες του να πραγματοποιούν μια καλή προπόνηση ενόψει Κωνσταντινούπολης. Ζητούμενο από τον Σέρβο κόουτς είναι η σταθερή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης προκειμένου να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Άλλωστε η διάρκεια και η σταθερότητα είναι τα δύο στοιχεία που έχουν λείψει φέτος.

Αγωνιστικά προβλήματα ο Θρύλος δεν αντιμετωπίζει έτσι ο «Ντούντα» έχει την ευχέρεια να ξεκουράσει παίκτες κατά βούληση και ταυτόχρονα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έχουν αγωνιστεί όσο θα ήθελαν.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons