OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Djebbour 7'),(Modesto 28'),(Toja 77'),(Makoun 82'),(Fati 84')



Λήξη της αναμέτρησης Αρης-Ολυμπιακός 2-3
94' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Τζεμπούρ πήρε την μπάλα με πολύ χώρο μπροστά του, έφτασε απέναντι από τον Γιακούποβιτς αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αλγερινού.

86' Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι. Τα υβριστικά συνθήματα ο λόγος.

85' Σέντρα του Μίσελ από αριστερά ο Φατί προ του Μέγερι πήρε την κεφαλία και Άρης-Ολυμπιακός 2-3




Ο Χολέμπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Μακούν με κεφαλιά έκανε το Άρης - Ολυμπιακός 1-3


81' Στο μισό γήπεδο το παιχνίδι πλέον, πιέζει ο Άρης μεν, έχει πολύ χώρο ο Ολυμπιακός δε...


Μετά από κόρνερ και την μπάλα να "κάνει" παιχνίδι με τις κόντρες τις, στρώθηκε στον Τόχα ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα. Άρης - Ολυμπιακός 1-2

74' Κίτρινη κάρτα για τον Ιάκομπ.
74' Αλλαγή για τον Αρη. Ο Ακόστα στη θέση του Γιαννιώτα.

Ο Άρης έχει ανέβει πολύ ψηλά επειδή είναι πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να έχει "κενό" χώρο. Ο Ολυμπιακός για αυτον τον λόγο δείχνει πολύ επικίνδυνος.

70' Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο. Δικαιολογημένη αφού τράβηξε από την φανέλα τον Καστίγιο μέχρι τελικά να τον ρίξει και να "κόψει" την επίθεση του Άρη.

Ο Αργεντινός βγαίνει φάτσα με το τέρμα, "σκάβει" υπέροχα τον Γιακούποβιτς, αλλά η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής πλασάρει ψηλά άουτ!

69' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Μόνχε!
65' Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη: Ο Ιάκομπ στον αγωνιστικό χώρο, ο Σολτάνι στον πάγκο.
62' Ο Μακούν θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού. Ο Καμερουνέζος πέρασε στην θέση του Ιμπαγάσα.


Ο Καστίγιο έπεσε με δύναμη πάνω στον Χολέμπας, ο οποίος βγαίνει έξω για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Προσωρινά με δέκα ο Ολυμπιακός. Για κάθε ενδεχόμενο, πάντως ο Βαλβέρδε σήκωσε για ζέσταμα τον Μαρκάνο.
54' Ο Γιακούποβιτς σώζει σε εξ επαφής πλασέ του Μέλμπεργκ. Στην ίδια φάση συγκρούστηκε με το δοκάρι. Δείχνει να είναι σε θέση να συνεχίσει.
53' Κίτρινη κάρτα στον Ορμπάιθ για φάουλ στον Τόχα.
50' Φάουλ για τον Άρη με τον Καστίγιο, φαλτσαριστό, η μπάλα φτάνει στον Φατί, ο οποίος παίρνει την κεφαλιά, άουτ.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

 HMIΧΡΟΝΟ 0-2

45' Ένα λεπτό θα είναι ο χρόνος των καθυστερήσεων.

41' Κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο για φάουλ από πίσω στον Μιραλάς.


35' Εξαιρετική ενέργεια του Τοροσίδη από δεξιά, περνάει σαν σταματημένους Ούμπιντες και Μίσελ, συγκλίνει προς την περιοχή, γυρίζει παράλληλα, αλλά δεν βρίσκει συμπαίκτη.


32' Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα.

31' Επικίνδυνα στην περιοχή ο Μιραλάς, πλασάρει από καλή θέση ο Βέλγος, πέφτει και μαζεύει ο Γιακούποβιτς.



28' Γκολ με κεφαλιά από τον Μοδέστο (Ολυμπιακός) Εκτέλεση φάουλ από τον Ιμπαγάσα, ο Μοδέστο παίρνει την κεφαλιά προς τα πίσω και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιακούποβιτς.

22' Άστοχο σουτ του Τζεμπούρ για τον Ολυμπιακό Λάθος του Φατί στο χώρο του κέντρου, ο Τζεμπούρ παίρνει την μπάλα, αλλά σουτάρει πάνω από την εστία του Γιακούποβιτς.

18' Άστοχο σουτ του Μόνχε για τον Ολυμπιακό Εξαιρετική κάθετη του Τοροσίδη με το "τακουνάκι" για τον Μόνχε, που σουτάρει πολύ ψηλά, πάνω από τα δοκάρια.


15' Αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό με τον Ιμπαγάσα, "σηκώνει" για τον Μόνχε, αυτός γυρίζει όπως-όπως από πλάγια θέση, μπλοκάρει άνετα ο Γιακούποβιτς.

11' Ωραία ενέργεια του Σολτάνι από αριστερά, αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και βγάζει την σέντρα, διώχνει ο Χολέμπας προ του Γιαννιώτα.



7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 0-1...Ο Χολέμπας εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, οι αμυντικοί του Άρη δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Τζεμπούρ "πετάχτηκε" στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
4' Η μπάλα στρώνεται στον Καστίγιο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, "γεμάτο" σουτ από τον Μεξικανό, κοντράρει και περνάει κόρνερ.
Με μαύρες εμφανίσεις ο Άρης, με ερυθρόλευκες ο Ολυμπιακός.
1' Στη σέντρα οι γηπεδούχοι. Έναρξη του αγώνα.
Στο 4-3-3 των "ερυθρολεύκων" τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγερι, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, στα χαφ οι Ορμπάιθ, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, στα άκρα οι Μόνχε, Μιραλάς και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.

Σαρωτικές αλλαγές από τον Πρόμπιερζ, ο οποίος προτίμησε τον Γιακούποβιτς στον "άσο" (αντί του Βελλίδη), κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σανκαρέ, Ντίκο (εκτός ο Λαζαρίδης), ακραίους μπακ τους Μίσελ, Καζναφέρη, στα χαφ τους Φατί, Βράνιες (παρθενική παρουσία), στα άκρα τον 18χρονο Γιαννιώτα και τον Ούμπιντες και στην επίθεση τους Καστίγιο, Σολτάνι.

Αρχική Εντεκάδα...

42 Μέγκιερι 35 Τοροσίδης 21 Α. Παπαδόπουλος 4 Μέλμπεργκ 20 Χολέμπα 31 Ορμπάιθ 3 Μοδέστο 14 Μιραλάς 7 Ιμπαγάσα 26 Μόνχε 10 Τζεμπούρ...

Αναπληρωματικοί...

17 Κοστάνσο 2 Μανιάτης 8 Φέισα 9 Πάντελιτς 18 Φετφατζίδης 23 Μαρκάνο 77 Μακούν...


Όσο για την προϊστορία των δύο ομάδων τα τελευταία 10 χρόνια στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Ολυμπιακός έχει αποδράσει πέντε φορές με το "διπλό", ενώ ο Άρης μετρά μόνο δύο νίκες και μάλιστα συνεχόμενες με 1-0 (2008-09 και 2009-10). Δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ δεν αγωνίστηκαν τη σεζόν 2005-06, αφού ο Άρης βρισκόταν στη Β' Εθνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons