OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε...


Καμία επικοινωνία με τον Βλάση Τσάκα δεν είχε κανένα άτομο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ξεκαθαρίζουν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με αφορμή έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες.

«Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε εκτός από τις φημολογίες αυτές. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά ένα παιχνίδι με τη Μαρσέιγ», μάλιστα ανέφερε άτομο της ΠΑΕ σχολιάζοντας την φημολογία.

Στον Πειραιά ξεκαθαρίσουν ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης στον Βλάση Τσάκα κάποιας σουίτας ή μπουθ καθώς δεν αναγράφεται πουθενά το όνομά του ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι οποίοι θα βρεθούν και στο γήπεδο.

Στην περίπτωση που το όνομα του κ.Τσάκα συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα σε αυτά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, τότε θα τακτοποιούσε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες, όπως έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν.

Μάλιστα, στον Ολυμπιακό επαναλαμβάνουν ότι εφόσον λάβουν σχετικό αίτημα από τον Βλάση Τσάκα για να δώσει το «παρών» στις κερκίδες του γηπέδου, τότε θα το εξετάσουν και θα απαντήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons