OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Νιώθουμε την αγάπη του κόσμου...

Την επιθυμία τους να δώσουν χαρά στους οπαδούς του Ολυμπιακού με νίκη επί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς, που βρέθηκαν στο Red Store.

Περίπου 500 οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) στο Red Store για να δουν από κοντά τους δύο ερυθρόλευκους άσους, βρίσκοντας έτσι την ευκαιριά να "απαιτήσουν" τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου στο "Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον "αιώνιο αντίπαλο".

"Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις έρχεται κόσμος και μας δείχνει την αγάπη του. Η παρουσία του, άλλωστε είναι σημαντική.


Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους δώσουμε χαρά στο ντέρμπι", τόνισε αναφορικά με το ντέρμπι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, και συνέχισε:

"Πρόκειται για αγώνα που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε σωστά τη δουλειά και αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς δήλωσε: ""Φυσικά και νιώθω την αγάπη του κόσμου και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοση μου.

Κάναμε μερικά λάθη στα τελευταία 2 παιχνίδια και πάντα είναι κρίσιμο ένα τέτοιο ματς και θα δουλέψουμε για το καλύτερο".

Σε ερώτηση δε για το αν οι νέοι παίκτες έχουν αντιληφθεί πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστή σημασία για τους πρωταθλητές Ελλάδας, απάντησε:

"Όντως έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά περισσότερο παίζουν οι παλιοί. Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα.

Έχουμε κάποιες απουσίες, ελέω εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν και θα δουλέψουμε καλύτερα". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons