OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σπάει όλα τα κοντέρ...

Ο Ράφικ Τζιμπούρ με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη έφτασε αισίως τα 14 συνολικά σε 17 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Θρύλου και φουλάρει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της φετινής Super League.

Καταπλήσσει τους πάντες στον Ολυμπιακό ο Ράφικ Τζιμπούρ με τις εκτελεστικές του ικανότητες, αλλά και την ευκολία με την οποία αξιοποιεί τις φάσεις!

Ο «τρομοκράτης» με τα γκολ, που πετυχαίνει, αλλά και την ηγετική του παρουσία ...σπέρνει τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες, προσφέροντας παράλληλα πολύτιμους βαθμούς στους πρωταθλητές!

Ο Αλγερινός αποδεικνύεται περίτρανα ως μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στο αστείρευτο ταλέντο του και τον έφεραν στον Θρύλο τον προηγούμενο Ιανουάριο με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ...

Το γκολ με το οποίο ο Τζιμπούρ άνοιξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την σημαντική εκτός έδρας νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν το 14ο συνολικά στο πρωτάθλημα σε 17 συμμετοχές του και το έκτο φετινό σε επτά αγωνιστικές, με τον «τρομοκράτη» να βάζει υποθήκη ακόμη καιγια τον τίτλου του πρώτου σκόρερ της φετινής Super League.

Παράλληλα. Ο 27χρονος στράικερ ετοιμάζεται για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δηλώνει αποφασισμένος να ...πυροβολήσει εκ νέου και να ρίξει τους πράσινους στο ... καναβάτσο, όπως συνέβη και στο αντίστοιχο περυσινό ντέρμπι του Καραϊσκάκη, όταν με δικό του γκολ στο 91' οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στον θρίαμβο με 2-1, που ουσιαστικα΄«κλείδωσε» τον περυσινό τίτλο του πρωταθλητή.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από τις 30 Ιανουαρίου του 2011, όταν ο Αλγερινός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, ο «τρομοκράτης» όχι μόνο έχει καταφέρει να συνδεθεί 14 φορές με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά είχε ενεργό συμμετοχή σε πολλά ακόμη τέρματα του Θρύλου, απελευθερώνοντας παράλληλα τους συμπαίκτες του και καθιστώντας τον Θρύλο ακόμη πιο απρόβλεπτο επιθετικά για τις αντίπαλες άμυνες.

 
http://www.katimagiko.gr
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons