OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ήττα με 4 πέναλτι τα κορίτσια...

Στο πολύ σπουδαίο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης οι Πειραιώτισσες έδειξαν λιγότερο έτοιμες από τις αντιπάλους τους και βρέθηκαν από την αρχή του αγώνα να κυνηγούν στο σκορ, όμως δεν κατάφεραν στο τέλος να γυρίσουν το παιχνίδι και ηττήθηκαν με 7-8 έχοντας δεχτεί τα μισά γκολ με πέναλτι.

Στην πρώτη περίοδο οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν κάπως μουδιασμένα και δεν μπόρεσαν να εκδηλώσουν κάποια επίθεση που θα ανησυχούσε την Κούβδου. Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι της Γερόλυμου, η οποία διπλασίασε τα προσωπικά της τέρματα και της ομάδας της πάλι με πέναλτι στην επόμενη επίθεση. Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός με ωραία λούμπα από μακριά της Αντωνάκου, και στη συνέχεια ισοφάρισε με την Αβραμίδου. Όμως στην τελευταία επίθεση των φιλοξενουμένων η Λιόση πέτυχε ένα γκολ που έβαλε ξανά μπροστά τη Βουλιαγμένη και διαμόρφωσε το 2-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο η Αντωνάκου έφερε στα ίσια το παιχνίδι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Όμως η Βουλιαγμένη μπήκε και πάλι πολύ δυνατά και με δύο συνεχόμενα αναπάντητα γκολ από Μελιδώνη και Τσουκαλά πήρε ελαφρύ προβάδισμα με δύο γκολ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η αρχηγός η Σταυρούλα Αντωνάκου με άλλη μια από τις σπεσιαλιτέ της (τις λόμπες) μείωσε στο γκολ και ισοφάρισε το σκορ του οκταλέπτου σε 2-2 και συνολικό ημιχρόνου σε 4-5.

Μετά την ανάπαυλα η Βουλιαγμένη μπήκε ξανά με γκολ από την πρώτη της επίθεση με την Τσουκαλά όμως για το υπόλοιπο της περιόδου σίγησε αφού η καλή άμυνα του Ολυμπιακού, οι καλές επεμβάσεις της Διαμαντοπούλου και τα δοκάρια σταματούσαν τις επιθέσεις της. Ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στη περίοδο με τις Μαυρέλου και Χιλ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια αφού με το 2-1 της περιόδου το συνολικό σκορ διαμορφώθηκε σε 6-6. Το θετικό για τους γηπεδούχους ήταν η οριστική αποβολή της Λιόση από το παιχνίδι.

Στην τελευταία περίοδο η Βουλαγμένη πήρε ξανά την πρώτη επίθεση και κέρδισε πέναλτι και την τρίτη αποβολή της Κώτσια. Η Γερόλυμου ευστόχησε και έβαλε έτσι το τρίτο της γκολ με πέναλτι αλλά η Χιλ ισοφάρισε ξανά το παιχνίδι με υπέροχο γκολ που το πανηγύρισε έντονα. Στην επόμενη επίθεση η Βουλιαγμένη κέρδισε κι άλλο πέναλτι και την Τρίτη αποβολή της Ψούνη και η συνήθης ύποπτος Γερόλυμου έκανε το 4 στα 4 εύστοχα πέναλτι και έβαλε πάλι μπροστά τη Βουλιαγμένη. Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ του αγώνα που βρήκε νικήτρια τη Βουλιαγμένη με 7-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-1, 1-2

Τα γκολ:

Ολυμπιακός: Αντωνάκου 3, Χιλ 2, Αβραμίδου 1, Μαυρέλου 1

Βουλιαγμένη: Γερόλυμου 4 (πεν), Τσουκαλά 2, Μελιδώνη 1, Λιόση 1.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons