OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Τρέχει να προλάβει...

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να έχουν και σήμερα ρεπό από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο ένας από αυτούς θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Ρέντη για να γυμναστεί.

Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι αυτός, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι ο Ισπανός θα παρευρεθεί και σήμερα στο Ρέντη για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθεί και να εντείνει την προσπάθεια να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι άκρως ευχαριστημένοι με την προσπάθεια που κάνει ο Φουστέρ, ο οποίος –για άλλη μια φορά- αποδεικνύει ότι θέλει να δηλώνει «παρών» σε μεγάλα παιχνίδια και να βοηθά όσο μπορεί την ομάδα και φυσικά τον προπονητή του.

Εάν τελικά θα αποδώσει καρπούς η προσπάθεια του Ισπανού θα φανεί την επόμενη εβδομάδα. Τότε υπολογίζεται ότι θα δοκιμάσει να ακολουθήσει και ομαδικό πρόγραμμα, προπονούμενος με μπάλα. Φυσικά εάν ανταποκριθεί θετικά, χωρίς να αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις, τότε θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε.

http://www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons