OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Μετράει πληγές...

Δεν έφτασε η απίθανη απώλεια των δύο βαθμών για τον Ολυμπιακό στο υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟ που βούτηξε από το Φάληρο και βρήκε και πορτοφόλι.  Προέκυψαν ένα σωρό τραυματισμοί που κάνουν ακόμα μεγαλύτερο  το αγωνιστικό πρόβλημα στον Θρύλο ενόψει της κόντρας με τη Μαρσέιγ  την Τετάρτη για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ζαν Μακούν, ο ομολογουμένως καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αποχώρησε στο 75ο λεπτό, με σοβαρό πρόβλημα μηνίσκου στο γόνατο που θα τον κρατήσει περίπου δύο μήνες εκτός δράσης... Εκεί που ο Καμερουνέζος χαφ έδειχνε έτοιμος για πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του ήρθε αυτό το χτύπημα του Σιμάο, στο οποίο ο Γιάχος δεν καταλόγισε ούτε φάουλ να τον βγάλει εκτός μάχης...

Από την πλευρά του ο Πάμλο Ορμπάιθ αποχώρησε με θλάση στο ημίχρονο του ντέρμπι και ίσως έτσι δικαιολογείται και η άσχημη εμφάνιση του. Θα μείνει περίπου 10 μέρες εκτός δράσης και  θα λείψει και αυτός από τη μάχη του «Βελοντρόμ».

Το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο του Θρύλου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Λιούμπο Φέισα είναι ακόμα ανέτοιμος ενώ και ο μεγάλος απόντας του ντέρμπι Αριέλ  Ιμπαγάσα ταλαιπωρείται ακόμα από αιμάτωμα στους προσαγωγούς και μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η συμμετοχή του στη Μασσαλία.

Διαθέσιμοι για την τριάδα του κέντρου αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Φρανσουά Μοντέστο και οι Φραν Γέστε και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι μόλις έχουν επιστρέψει από τραυματισμούς... Ενδεχομένως να δούμε σχήμα ανάγκης κόντρα στους Γάλλους με πιθανή προώθησε του Τοροσίδη στη μεσαία γραμμή  και τον Γιάννη Μανιάτη να περνά σε ρόλο δεξιού μπακ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons