OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Από εδώ και πέρα ηρεμία και ησυχία…

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από την αποχώρηση του Σάββα Θεοδωρίδη από τον Ολυμπιακό, που ξαναμπαίνει δυναμικά στα εσωτερικά των «ερυθρόλευκων», σκοπεύοντας να αποκαταστήσει την τάξη των πραγμάτων.

Το στοίχημα του ίδιου είναι να βλέπει τους Πειραιώτες ψηλά και φροντίζει τα αποτελέσματα στοιχήματος σαν αυτού να μη βασίζονται στην τύχη αλλά σε σωστή δουλειά.

Αυτήν που άφησε, λοιπόν, επί εποχής Ζίκο, λόγω της κακής σχέσης με τον Βραζιλιάνο τεχνικό, επιστρέφει για να συνεχίσει…

«Ήταν ξαφνική απόφαση του κυρίου Μαρινάκη. Με πήρε ένα τηλέφωνο το βράδυ της Κυριακής και τελείωσαν όλα. Ήταν μία κουβέντα από Ολυμπιακό σε Ολυμπιακό. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός και τίποτε άλλο. Πήγα σαν απλός στρατιώτης να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Θα βρίσκομαι και στον πάγκο, θα είμαι και εκπρόσωπος στην ΕΠΟ. Γυρίζω σε όλα όσα έκανα και στην προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα.

Δεν είμαι από τα παιδάκια που μασάω τα λόγια μου. Με ενδιαφέρει να είναι οι διαιτησίες 50-50. Τους κανονισμούς τους γνωρίζω πολύ καλά. Τα πονηρά σφυρίγματα τα ξέρω απέξω κι ανακατωτά. Είναι αυτά που φαίνεται ότι δεν αδικούν, αλλά παίζουν καθοριστικό ρόλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη και θα μιλάμε με στοιχεία. Ο Ολυμπιακός είναι πεντακάθαρος. Θα μιλάμε με αποδείξεις. Θα μπω μπροστά και δεν θα πειράξει κανένας τον Ολυμπιακό σε κανένα θέμα. Από εδώ και μπρος θέλουμε ησυχία και ηρεμία.

Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε και τον Κοστάντσο, και τον Μέγιερι και τον Δασκαλάκη. Είναι νεότεροι από μένα, ελπίζω να με σεβαστούν και να με ακούσουν. Θα προσπαθήσω πολύ γι’ αυτά τα παιδιά. Η θέση του τερματοφύλακα, ειδικά στον Ολυμπιακό, είναι ηλεκτρική καρέκλα», δήλωσε στον «NovaΣΠΟΡ FM».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons