OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Με ψυχή και τσαμπουκά...

Τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται και αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο και απλό. Προσήλωση στην άμυνα 40 λεπτά, συγκέντρωση και ορθολογικές επιλογές στην επίθεση, δύναμη και πάθος στα ριμπάουντ και τότε η νίκη δεν χάνεται με τίποτα...

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 19:00 (NS3, live chat στο thrylos.gr) στο ΣΕΦ την Μπιλμπάο για την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκα και θα παλέψει να διατηρήσει αήττητη την έδρα του, να φτάσει στο τρίτο ροζ φύλλο αγώνα και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν, η ομάδα έχασε με σκορ διαχειρίσιμο ενόψει της ρεβάνς στον δεύτερο γύρο και πλέον ρίχνει όλη την ενέργεια και την αφοσίωσή της στην Ευρώπη, όπου η νίκη με το συγκρότημα των Φώτη Κατσικάρη, Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Μαυροειδή κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη λόγω του... 0/3 εκτός Ελλάδας.

Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός καταφέρει να καλύψει και την διαφορά των 15 πόντων από την ήττα στο πρώτο ματς, τότε θα μιλάμε για το τέλειο σενάριο. Μπορεί κάτι τέτοιο; Θαρρούμε πως ναι, όμως οι απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν πάνω στο παρκέ, εκεί που "μιλάνε" οι αθλητές και ο προπονητής.

Αγωνιστικά προβλήματα καινούργια δεν υπάρχουν για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ξέρει πολύ καλά το πως πρέπει η ομάδα να διαχειριστεί το ματς και να καταφέρει να επικρατήσει των Βάσκων, που σε καμία των περιπτώσεων δεν έχουν καλύτερους και εμπειρότερους παίκτες.

Όσο για τον κόσμο, καλείται να βάλει "πλάτη" και να στηρίξει την ομάδα του Πειραιά, με το ματς να τελειώνει περίπου 1 ώρα πριν ξεκινήσει η μάχη στη Μασσαλία με τους Γάλλους. Το ΣΕΦ πρέπει να έχει κόσμο και παλμό και είναι σίγουρο ότι με άλλη όρεξη και πάθος θα παίξουν οι παίκτες, αν δουν το γήπεδο να "βράζει" και το λαό του Θρύλου να βρίσκεται στο πλάι τους.

Πάμε για ένα υπέροχο "ερυθρόλευκο" βράδυ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Απόψε είναι η δική σου νύχτα Θρύλε μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons