OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμος ο «Κάνιο» έρχεται και ο Γέστε...

Η ήττα στην Τρίπολη σήκωσε φουρτούνα στο λιμάνι, αλλά όπως έχουμε τονίσει άπειρες φορές, στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να μείνουν περισσότερο από λίγες ώρες σε ένα αποτέλεσμα είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό.

Η ομάδα άρχισε ήδη την προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στο Καραϊσκάκη την προσεχή Τετάρτη. Ο Βαλβέρδε είδε με ανακούφιση τον «εγκέφαλο» της ομάδας Ιμπαγάσα να προπονείται κανονικά και φυσικά να υπολογίζενται. για τη Δόξα Δράμας. Όλοι μας ξέρουμε πόσο έλειψε χθες από την ομάδα…

Ο Γέστε έχει μια πολύ μικρή θλάση στο γαστροκνήμιο. Με τα σημερινά δεδομένα ίσως προλάβει τον Παναιτωλικό, με Άρσεναλ θα είναι πανέτοιμος.

Ο Μέλμπεργκ ξεκίνησε ήδη την θεραπεία προκειμένου να προλάβει την Άρσεναλ. Ο Σουηδός χάνει και Δόξα Δράμας και Παναιτωλικό. Αρκετά καλύτερα είναι ο Ορμπάιθ και αυτός δίνει ανάλογο αγώνα για να είναι παρών στον «τελικό» με τους «κανονιέρηδες».

Την ίδια ώρα, Φέισα (πάει για επέμβαση στο γόνατο), Μακούν και Παπάζογλου συνέχισαν την αποθεραπεία τους και φυσικά δεν υπολογίζονται για το προσεχές διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons