OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Τα βάζει με την ατυχία του…

Ένα «κλικ» πιο προσεκτικός αν ήταν ο Ολυμπιακός στα τελειώματα των φάσεων στο χθεσινό ντέρμπι ενδεχομένως να είχε πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και όχι την ισοπαλία (1-1). Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι αν είχαν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν, τότε θα είχαν πάρει το σημαντικό «τρίποντο» στο Καραϊσκάκη.

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν σηκώνουν… λευκή σημαία και εμφανίζονται αισιόδοξοι πως στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουν ακόμη έναν τίτλο. Πέρα από το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» τα βάζουν με την τύχη τους όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν εν όψει του αγώνα (23/11) με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα προλάβει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη γαλλική ομάδα, ενώ χθες τραυματίστηκαν ο Ζαν Μακούν και ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Καμερουνέζος μέσος υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός χαφ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα απουσιάσει περίπου δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Τέλος, ο Φέισα θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι στη Γαλλία, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Χθες το βράδυ η Μαρσέιγ ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Μονπελιέ και βρίσκεται στη δέκατη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17 ενεργητικό-15 παθητικό. 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons