OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνος ο Ολυμπιακός...

H πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος της Μαρσέιγ σύμφωνα με τον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάν. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πιο επικίνδυνοι από το πρώτο παιχνίδι και ότι η ομάδα του πηγαίνει μόνο για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ντεσάν δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Μια νίκη θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Στο πρώτο παιχνίδι οι Έλληνες δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, αφού το πρωτάθλημά τους δεν είχε αρχίσει. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Οι ομάδα έχει παιχνίδια και αρκετοί παίκτες έχουν ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι περισσότερο επικίνδυνοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Η προτεραιότητα παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα αλλά και για τα οικονομικά της. Δεν είμαστε στη διοργάνωση απλώς για να συμμετέχουμε. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους «8» της διοργάνωσης. Ακόμη κι όταν δεν ήμασταν καλοί στο πρωτάθλημα, είχαμε στο Champions League».

Επίσης, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή μετά από την ήττα από την Μονπελιέ. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε μακριά από την πρώτη θέση. Θα πρέπει να περιμένουμε που θα είμαστε στη διακοπή του πρωταθλήματος».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons