OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα εισιτήρια με Παναιτωλικό...

Χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να βρεθούν το Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς με τον Παναιτωλικό, παραθέτει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης.

Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση από την ήττα στην Τρίπολη και το -5 από τον Παναθηναϊκό, όμως ο κόσμος όπως συνηθίζει, θα είναι δίπλα στην ομάδα και στα επόμενα παιχνίδια.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη κόντρα στην Δόξα Δράμας, ενώ υπάρχει και παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (3/12, 19:30), όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Δύο παιχνίδια στο "Καραϊσκάκης" σε μια εβδομάδα λοιπόν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει γνωστό πως μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί εισιτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" το Σάββατο, 3/12/2011 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τετάρτη 30/11 από τις 10:00 έως και τις 21:30, την Πέμπτη 01/12 και την Παρασκευή 02/12 με ώρες διάθεσης 10:00 – 18:00, και το Σάββατο 03/12 από της 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, την Πέμπτη 1/12, με ώρες επικοινωνίας 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, την Τετάρτη 30/11 και την Πέμπτη 1/12 μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.
Η παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank Visa, θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, το Σάββατο 3/12 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μέσω INTERNET από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org , την Τετάρτη 30/11 και την Πέμπτη 1/12. Οι φίλαθλοι θα κάνουν κράτηση έως δύο (2) εισιτηρίων (και στις επιτυχείς συναλλαγές κράτησης εισιτηρίου θα εκτυπώνεται κωδικός κράτησης).
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με την επίδειξη του κωδικού κράτησης, του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και με την πληρωμή του αντιτίμου των εισιτηρίων, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", ΜΟΝΟ την Παρασκευή 2/12 και ώρες 10:00 – 17:00.
Σε περίπτωση που φίλαθλος, κάτοικος περιφέρειας ή εξωτερικού, που έχει πραγματοποιήσει κράτηση μέσω INTERNET δεν μπορεί να προσέλθει στο εκδοτήριο για να παραλάβει το εισιτήριο του την προαναφερόμενη ημέρα και ώρες, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 4800909 για πληροφορίες.

Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και τον κωδικό κράτησης, του φιλάθλου του οποίου το/τα εισιτήριο/α επιθυμεί να παραλάβει.

Οι Τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €,25 €, 30 €, 35 € & 40 € 100 (VIP)

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons