OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Δεν χάνω το ντέρμπι...

Το «παρών» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα δώσει Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής Βελγίου με τη Ρουμανία στη Λιέγη. Ο διεθνής επιθετικός επικοινώνησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού και τους ενημέρωσε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θα παίξει κανονικά την Τρίτη στο φιλικό με τη Γαλλία στο Παρίσι.

«Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε. Δέχτηκα μια κλοτσιά λίγο κάτω από το αριστερό γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό», είπε αρχικά ο Βέλγος και πρόσθεσε: «Θα παίξω κανονικά στο ντέρμπι, δεν το χάνω». Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ήθελε ο Μιραλάς να μην αγωνιστεί την Τρίτη και να είναι όσο το δυνατόν πιο «φρέσκος» για το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα – παρότι η ομάδα έχει ρεπό – ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Τζαμέλ Αμπντούν θα πάνε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα κάνουν θεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Ο Αργεντινός χαφ αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, όμως δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Ο «τρομοκράτης» έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, όμως αύριο αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Αμπντούν, είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Από την πλευρά του, ο Φέισα συνέχισε τη θεραπεία του και θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons