OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ήταν όλο ένα λάθος το ματς με τον Αστέρα...

Να μάθουν από τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και να μην επαναλάβουν παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον, θέλει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν όλο ένα λάθος. Δεν κάναμε τίποτα σωστά και ειδικά από το πρώτο ημίχρονο έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Δεν γίνεται να χάνουμε έτσι, τόσο εύκολα και να παίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Παίζαμε σαν να μην είχαμε τη θέληση να αλλάξουμε αυτό που βλέπαμε. Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε έτσι σε άλλο παιχνίδι», είπε στους παίκτες του για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε παράλληλα ότι η εβδομάδα που ακολουθεί είναι κρίσιμη για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ σημαντική για μας. Έχουμε τρία ματς που πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε.

Θα κριθούν πολλά για το μέλλον μας από το τι θα κάνουμε με Δόξα Δράμας, Παναιτωλικό και Άρσεναλ. Προς το παρόν ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι της Τετάρτης και ξεχνάμε τα πάντα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να δείξουμε στον κόσμο αυτό που θέλει.

Έχουμε ακόμη 21 ματς μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, για να ανέβουμε στην 1η θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons