OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Να δικαιώσει ο κόσμος τη διοίκηση...

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί την Κυριακή στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, για το πρωτάθλημα της Superleague, έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του. Περίπου 4000 ΓΑΥΡΟΙ πρόκειται να δώσουν το «παρών» στην Τρίπολη, έτσι ώστε να συμπαρασταθούν στον Θρύλο για τη νίκη απέναντι στον Αστέρα.

Αυτό όμως που περιμένουν οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, είναι να δικαιώσει ο κόσμος την ομάδα, για την επιμονή να πάρει ο Ολυμπιακός εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Επιθυμία όλων είναι να γίνει ο αγώνας χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και οι οπαδοί του Θρύλου να «σπρώξουν» με τη φωνή τους την ομάδα στη νίκη.

Το ματς αυτό αποτελεί και ένα τεστ για τον κόσμο, αφού με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα δείξει ο Ολυμπιακός ότι δε δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα όποτε οι οπαδοί του μετακινούνται και πάνε σε άλλες έδρες εκτός του «Γ. Καραϊσκάκης».

Άλλωστε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει μεγάλη βαρύτητα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, όσον αφορά τους οπαδούς της ομάδας, και για αυτό ο ισχυρός άντρας του Θρύλου θα κάτσει μαζί με τον κόσμο στην «ερυθρόλευκη» κερκίδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons