OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με την Μαρσέιγ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Μασσαλία για την αναμέτρηση απέναντι στην Μαρσέιγ, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάση των ομίλων του Champions League.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Μαρσέιγ είναι οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Μακούν, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Σε ότι αφορά στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν το πρωί στις 10:30.

Ο Φέισα ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και ακολούθως συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει και ασκήσεις με μπάλα. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ Θεραπεία έκαναν οι Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου και Βαλεριάνος. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο «Metropolitan»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons