OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ήττα με ψηλά το κεφάλι...

Ο Ολυμπιακός έδωσε σκληρή μάχη με την πολύ καλή Πριμόριε Ριέκα όμως δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των Κροατών μέχρι το τέλος, και υπέκυψε με ψηλά το κεφάλι με σκορ 9-12, μια ήττα όμως που δεν του σβήνει τις ελπίδες της πρόκρισης.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά και χάθηκαν αρκετές επιθέσεις εκατέρωθεν. Η Ριέκα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με σουτ του Σέτκα στην κόντρα, αλλά πολύ γρήγορα ο Κόλιανιν ισοφάρισε στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα με ωραίο δυνατό σουτ του Μπλάνη, αλλά πριν λήξει η περίοδος η Πριμόριε ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Κράπιτς στον παίκτη παραπάνω. Σκορ πρώτης περιόδου 2-2.

Στη δεύτερη περίοδο μπορεί να προηγηθήκαμε στο σκορ με ωραίο δυνατό σουτ του Μπλάνη, αλλά η Ριέκα απάντησε με τρία συνεχόμενα τέρματα από τους Πασκβάλιν και Μπάρατς. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να χάνει την επαφή με το σκορ, αλλά ο Σχίζας με δυνατό σουτ από την περιφέρεια στον παίκτη παραπάνω έβαλε και πάλι στο παιχνίδι τον Θρύλο. Μετά από μερικές χαμένες επιθέσεις εκατέρωθεν ο Ολυμπιακός κέρδισε διπλή αποβολή στην τελευταία του επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραίο σουτ του Μάζη. Το σκορ περιόδου διαμορφώθηκε σε 3-3, και του ημιχρόνου σε 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ριέκα μπήκε πολύ δυνάτα και πέτυχε πολύ γρήγορα δύο γκολ με τους Βάργκα και Γκαρσία αλλά ο Μουρίκης κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μάζης, ο οποίος ήταν εύστοχος και έφερε το ματς πάλι στο γκολ. Δυστυχώς όμως ο Γκαρσία πέτυχε ακόμα ένα γκολ από την περιφέρεια και έκανε ξανά δύο τα γκολ της διαφοράς. Ο Κολόμβος ήταν αυτός που σημείωσε ένα υπέροχο γκολ και ξανάβαλε τον Θρύλο στο παιχνίδι, αλλά ο Δεληγιάννης ήταν αυτός που με μια απίστευτη απόκρουση στην τελευταία επίθεση της Ριέκα με παίκτη παραπάνω, κράτησε τους Πειραιώτες στο παιχνίδι. Σκορ περιόδου 2-3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έχασε την επαφή με το σκορ αφού δεν κατάφερε να απαντήσει στα τρία γκολ της Ριέκα από τους Γκαρσία, Βάργκα και Σέτκα. Το γκολ του Μάζη στον παίκτη παραπάνω 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι, αφού στην επόμενη επίθεση ο Γκαρσία σκόραρε ξανά. Ο Μπλάνης πέτυχε ένα γκολ στην κόντρα απλά για να μειώσει ξανά στα τρία γκολ, όμως ο χρόνος που απέμενε ήταν πολύ λίγος για να προσπαθήσει η ομάδα για την ανατροπή. Το τελικό 9-12 που διαμορφώθηκε από το επιμέρους 2-4 μπορεί να αφήνει πικρή γεύση στους «ερυθρόλευκους» ωστόσο οι ελπίδες για πρόκριση δεν έχουν σβήσει ακόμα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 2-3, 2-4.

Τα γκολ:

Ολυμπιακός (Βλάχος): Μάζης 3, Μπλάνης 3, Κόλιανιν 1, Κολόμβος 1, Σχίζς 1.

Πριμόριε Ριέκα (Ρόγε): Γκαρσία 4, Βάργκα 2, Σέτκα 2, Μπάρατς 2, Κράπιτς 1, Πασκβάλιν 1.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons