OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Και τώρα στα λαγούμια σας...

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καραϊσκάκη, εκεί όπου θα χτυπά δυνατά η καρδιά όλων των ΓΑΥΡΩΝ. Και έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να διακωμωδήσουμε τα… Τσακόπουλα. Αλλωστε, σε αυτή την ομάδα, όπως την κατάντησαν εκείνοι που δεν σέβονται την ιστορία της επιτρέποντας σε διάφορους απίθανους τύπους να τη γελοιοποιούν με παραμύθια της Χαλιμάς για πρίγκιπες και πετροδολάρια, δεν αξίζει τίποτε περισσότερο από το να την εξευτελίσουμε και εμείς αγωνιστικά.

Έτσι ώστε να οδηγηθεί εκεί όπου φαίνεται ότι της αρμόζει, στην ποδοσφαιρική αφάνεια και τη διάλυση. Οι παίκτες του Θρύλου θα πρέπει να είναι σήμερα αμείλικτοι και ανελέητοι. Να μη λυπηθούν αυτήν τη θρασύδειλη ομάδα που ήδη συμπεριφέρεται ωσάν να έχει ήδη κερδίσει το πρωτάθλημα, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να προηγείται στη βαθμολογία χάρη στις γκέλες που λόγω διπλών υποχρεώσεων έκανε ο Ολυμπιακός.

Όμως, τα δωράκια και οι χαρούλες τελείωσαν. Τώρα είναι η ώρα για τον νόμο του Πειραιά. Και νομίζω ότι είναι αντιληπτό σε όλους ποιος είναι αυτός ο νόμος. Τώρα είναι η ώρα να κάνουν πέρα τα λαγουδάκια, οι φλώροι με τις φράντζες και τα παιδάκια και να κυριαρχήσουν οι άντρες με καρδιά και ψυχή. Για εκείνους που ξηγιούνται λιμανίσια και μπεσαλίδικα. Είναι η ώρα να κρυφτούν στα λαγούμια τους οι Τσάκες και οι λοιποί λαγοί.

Νομίζω ότι ο Μαρινάκης έδωσε το στίγμα των σκέψεων όλων των ΓΑΥΡΩΝ μιλώντας στους παίκτες. Να τους διαλύσετε, είπε, γιατί μας έχουν πρήξει, μήνες τώρα, με τα ψέματα και τη λάσπη τους. Και οι παίκτες έκαναν την τεράστια μαγκιά να πουν ότι θα παίξουν για την πάρτη τους, για την τιμή και την υπερηφάνεια τους, για τον κόσμο και τον πρόεδρο.

Τέτοιους μαχητές θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο στα ντέρμπι. Ορκισμένους κομάντος, που να παίζουν για τη φανέλα και τα παντελόνια που φορούν, απέναντι σε εκείνους που ίνδαλμά τους μέχρι το καλοκαίρι ήταν ένας τύπος με φούστα. Αντε, λοιπόν, να αποκατασταθεί η τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να πάρουν και το μήνυμά τους όλοι, Πιλάβιοι, Βασάρες και άλλες δυνάμεις, ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ σκληρός για τα δόντια οποιωνδήποτε συστημάτων και παρασυστημάτων. Προσπάθησαν πέρυσι οι αντι-Ολυμπιακοί να μας εξοντώσουν. Ακόμα και να μας πετάξουν από την Ευρώπη επιχείρησαν, λυσσώντας που ο Θρύλος τούς έστελνε ακόμη μία φορά στην ποδοσφαιρική λήθη παίρνοντας πανάξια και με περίπατο το πρωτάθλημα.

Από αυτήν, όμως, την αντιπαράθεση βγήκαμε δυνατοί και νικητές, επειδή όλοι στον Ολυμπιακό είμαστε μία γροθιά. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα, μπορεί και εμείς να γινόμαστε στο γήπεδο προπονητές της εξέδρας, μπορεί να τσατιζόμαστε με ορισμένα κακώς κείμενα, όμως αυτή είναι μια εσωτερική κουβέντα δική μας. Προς τα έξω είμαστε μία καρδιά, μία ψυχή, μία γροθιά. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μας νικήσουν ποτέ. 

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ...ΛΙΜΑΝΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons