OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πήρε το... σκαλπ της Μαρσέιγ...

Διεθνής αποθέωση για τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός πήρε μια... μάγκικη νίκη επί της Μαρσέιγ που τον φέρνει κοντά στην πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο διεθνής Τύπος υποδέχεται την ομάδα του Βαλβέρδε με ύμνους!

Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνουν και ορίζουν μόνες τους την τύχη τους, κάτι που έκανε χθες και ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία. Κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Θρύλος έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που τελικά πέτυχε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, το αποτέλεσμα και κυρίως η εμφάνιση των ερυθρόλευκων έκανε το γύρο της Ευρώπης με τον διεθνή Τύπο να υποδέχεται με άκρως κολακευτικά σχόλια την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Χαρακτηριστικότεροι οι τίτλοι της επίσημης ιστοσελίδα της UEFA αλλά και της γαλλικής Equipe που κάνει λόγο για υπόκλιση της Μαρσέιγ και δικαιότατη επικράτηση του Θρύλου.

Διαβάστε πως υποδέχθηκαν τα ευρωπαϊκά MΜΕ για την νίκη του Ολυμπιακού στην Μασσαλία:

UEFA: «Ο Ολυμπιακός αναγεννήθηκε με το… σκαλπ της Μαρσέιγ. Το γκολ του Φετφατζίδη δίνει πνοή στους Έλληνες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι».

L' Equipe: «Σε δύσκολη κατάσταση η Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε στην έδρα της (0-1) από τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει να τεθεί εκτός διοργάνωσης στο Ντόρτμουντ. Η Μαρσέιγ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Μανταντά κράτησε όρθιος τους γηπεδούχους με τέσσερις σωτήριες αποκρούσεις. Οι Έλληνες άξιζαν, και πολύ μάλιστα, τη νίκη. Η Άρσεναλ έχει το εισιτήριο στην τσέπη της».

Kicker: «Ο Φετφατζίδης κράτησε ζωντανή την φλόγα της ελπίδας. «Χρυσές» αλλαγές του Βαλβέρδε οι Φετφατζίδης και Γέστε».

Sport.fr: «Απογοήτευση η Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ ήταν ανοιχτή σε όλο το παιχνίδι και 8 λεπτά πριν το τέλος έχασε από τον Ολυμπιακό με 0-1!»

Marca: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται την πρόκριση στους «16». Ένα γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη απέδωσε δικαιοσύνη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία άξιζε τη νίκη».

football365.fr: «Περιπλέκεται το έργο για τη Μαρσέιγ. Νέα απογοήτευση για τη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο 82ο λεπτό, σε ένα από τα πιο θλιβερά παιχνίδια της ομάδας του Ντεσάμπ».

Om.net: «Όλα θα παιχτούν στο Ντόρτμουντ. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Βελοντρόμ και δεν ωφελήθηκε από την ήττα της Ντόρτμουντ. Με τρεις βαθμούς στη Γερμανία, την τελευταία αγωνιστική μπορεί να περάσει τους Έλληνες κατά έναν βαθμό και να πάρει την πρόκριση».

10sport: «ΟΜ: Τα όρια του Ντεσάμπ. Αν και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (0-1), η ΟΜ έχει ακόμα τη μοίρα της στα χέρια της, αλλά έχασε μια σπουδαία ευκαιρία».

Parisien: «Η Μαρσέιγ σχεδόν τα κατάφερε. Έχασε από τον Ολυμπιακό 0-1 στο Βελοντρόμ και έχασε μια χρυσή ευκαιρία για να προκριθεί».
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons