OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα...

Δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ωστόσο ο Αργεντινός ανέβασε… ταχύτητες και όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά «παρών» στο ντέρμπι.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, στου Ρέντη, όμως το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με πολλά προβλήματα. Πέρα από τις απουσίες των διεθνών, ο Τζεμπούρ και ο Μοντέστο ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε για τον πρώτο θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και για τον δεύτερο ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, όμως το ιατρικό τιμ αποφάνθηκε ότι είναι σαφώς καλύτερα και έτσι θα είναι, εκτός σοβαρού απρόοπτου, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμπντούν, τέλος, έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Από την προπόνηση απείχε ο Παπάζογλου, ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την αρθροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή στο δεξί γόνατο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη (15/11), στις 10:30.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons