OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έξυπνα για τη νίκη...

Ιβκοβιτς και Παπανικολάου με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague αναφέρθηκαν στην αναμέτρηση με την Καντού το βράδυ (21:45) της Τετάρτης στην Ιταλία. Ο Θρύλος εξακολουθεί να αναζητά το πρώτο του «2» στη διοργάνωση. Το σίγουρο είναι ότι ημέρα με την ημέρα η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη. Απόδειξη η εμφάνιση στο Μπιλμπάο, αλλά κι αυτή που ακολούθησε στην Βασκωνία. Μέρα με τη νύχτα, αν και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Ισως γι' αυτό ο «σοφός» στις δηλώσεις του ήταν κατηγορηματικός ότι η ομάδα πρέπει ν' αποδώσει καλύτερα απ' ότι με την Κάχα ώστε να επιστρέψει με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.

«Δεν ξέρω εάν αρκεί να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη. Η Καντού είναι έμπειρη, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα. Θέλω να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Έχουν κερδίσει ήδη δύο ματς στην έδρα τους και σε αυτό το τρίτο γι' αυτούς, ελπίζω να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιβκοβιτς

Ερωτηθείς για το ποια είναι τα στοιχεία που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους Ιταλούς; «Να παίξουμε καλή άμυνα, δυνατά, πιεστικά, να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό στο τρίποντο. Να τρέξουμε όσο μπορούμε και να βρούμε ρυθμό. Εμείς έχουμε δώσει πολλά και συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πολλές προπονήσεις και... θεραπείες. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών».

Στο ίδιο ύφος και οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου που πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός σε κάθε ματς έχει στόχο τη νίκη και αυτό θα κυνηγήσουμε και με την Καντού. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα και για να την κερδίσεις πρέπει να κάνουμε σημαντική ομαδική δουλειά. Διαθέτουν καλό ρόστερ το οποίο πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Πιστεύω πως αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα πάρουμε τη νίκη».

http://www.thrylos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons