OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμοι για «μάχη»...

Η μεγάλη ώρα έφθασε και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον πελάτη για να τον πατήσει και να περάσει μπροστά στη βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής και πλέον είναι πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τον πρέσβη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να παίρνει μαζί του στην αποστολή.

Μπορεί να έμεινε εκτός 18άδας ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που είναι πολύτιμος μέχρι στιγμής με την παρουσία του, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο έναν παίκτη. Είναι μία ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Ο Θρύλος το έχει δείξει πολλές φορές ότι στα μεγάλα παιχνίδια δεν επηρεάζεται από απουσίες ή τραυματισμούς. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα πολλές φορές με τον πελάτη στο παρελθόν και αναμένεται να συμβεί και τώρα!

Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για «μάχη» και ο Ολυμπιακός με τον κόσμο και την φανέλα πάει για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, για να δώσει χαρά στους φίλους του!

Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή του Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons