OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Είστε οι καλύτεροι...

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε, πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης είπε:

«Χαίρομαι που σας βλέπω όλους μαζί. Ήρθα για να σας πω δύο, τρία απλά πράγματα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κάντε απλά αυτό που ξέρετε και τίποτε παραπάνω. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση.

Ξέρετε μπάλα έχετε πάρει πρωταθλήματα και μας έχετε προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. Συγκεντρωθείτε, παίξτε με πάθος, με ψυχή και κερδίστε τους. Είστε οι καλύτεροι.

Φέρτε ένα μεγάλο σκορ, απαντώντας σε όλους και για όλα. Από το Φεβρουάριο και όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά αλλά και ο σύλλογος δεχθήκαμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Τώρα, εννιά μήνες μετά, δώστε απάντηση για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Έχω σε όλους σας, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Σ’ αυτή την τεράστια οικονομική κρίση δεν θέλω να μιλάμε ούτε για πριμ, ούτε για ποσά που προκαλούν την κοινωνία, ούτε να μοιράζουμε ελπίδες.

Κερδίστε και εσείς ξέρετε και μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ σας να βοηθήσετε, όποιον και όπως θέλετε να βοηθήσετε. Ξέρετε τι θα κάνετε και εγώ είμαι εδώ. Κερδίστε τους.»

 http://www.olympiacos.org

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons