OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μετά τις Γερμανίδες «βούλιαξε» και τις Γαλλίδες...

Μετά τον διασυρμό της γερμανικής Ανοβερσερ, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 17-7 και της γαλλικής Λιλ και βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Νέος θρίαμβος για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη καθώς πλέον είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Len Trophy μετά τη νίκη με 17-7 επί της Λιλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στο Ζλάτουστ της Ρωσίας.

Παρά το γεγονός ότι το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ(2-2) οι πρωταθλήτριες Ελλάδας ανέβασαν στη συνέχεια την απόδοσή τους και στα μισά του παιχνιδιού, που διεξήχθη σήμερα νωρίς το πρωί, πέρασαν μπροστά με 9-5. Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το 3ο οκτάλεπτο στο οποίο οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη πέτυχαν 5 αναπάντητα γκολ και σφράγισαν το 2ο ροζ φύλλο αγώνα στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 7-3, 5-0, 3-2.

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Γκιλ 5, Αντωνάκου 5, Αβραμίδου, Κώτσια 2, Μαυρέλου 1, Ψούνη 1 και τα γκολ της γαλλικής ομάδας σημείωσαν οι Hansen 5, Mahieu 1 και Bancs1.

Για την 3η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει το απόγευμα (15:45) με τη σουηδική Jarfalla.

Σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση (18-20 Νοεμβρίου) και στο αυριανό παιχνίδι με τη διοργανώτρια του ομίλου Ουραλότσκα θα κριθεί η πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.
 
http://www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons