OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 78-86

Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην πιο δυνατή ΤΣΣΚΑ που διεύρυνε το αήττητο της στην φετινή Euroleague καθώς συνέχισε με νίκη για 11ο συνεχόμενο ματς.

 Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια απέναντι στα αστέρια της ΤΣΣΚΑ, αλλά οι αποφάσεις των διαιτητών στο τέταρτο δεκάλεπτο του στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του TOP 16.

Η ρωσική ομάδα επικράτησε με, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει μεγάλη τύχη πρόκρισης στην οκτάδα με τέτοιες παθιασμένες εμφανίσεις. Ο Ντούντα και οι παίκτες είχαν υποδειγματική παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στα κρίσιμα σημεία, στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν καταδικαστικές.

Ο Θρύλος παρά την ήττα έδειξε καλό πρόσωπο και μας γέμισε ελπίδες. Αν συνεχίσει έτσι, τότε μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα στην διοργάνωση και ο Ολυμπιακός την κοίταξε στα μάτια. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και με φοβερά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα! Είναι  χαρακτηριστικό ότι ο Θρύλος είχε ξεκινήσει με πέντε συνεχή εύστοχα τρίποντα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons