OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Καζίμ!

Ο Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς είναι πλέον το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο. Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Δεν έκανε δηλώσεις.

Στην απόκτηση του Κόλιν Καζίμ - Ρίτσαρντς προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον 26χρονο κυνηγό να αποτελεί την δεύτερη μεταγραφική κίνηση των ερυθρολεύκων μέσα στον Ιανουάριο (είχε προηγηθεί αυτή του Ρόι Κάρολ).

Ο διεθνής Τούρκος επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης (31/1) και συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στην συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και της Γαλατά υπήρξε και οψιόν για την αγορά του Καζίμ - Ρίτσαρντς, ύψους 2 εκ. ευρώ.

Παράλληλα η τουρκική ομάδα απέστειλε και το απαραίτητο έγγραφο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο για να ανακοινωθεί και επίσημα το deal.

Ο ποδοσφαιριστής κατευθύνθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από όπου εξήλθε λίγη ώρα αργότερα, έχοντας βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας του με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Δεν υπήρξαν δηλώσεις από την πλευρά του 26χρονου διεθνή Τούρκου κυνηγού και απομένει πλέον η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επίσημη παρουσίαση του.

www.redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons