OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Θα μιλάμε για διαιτησία και όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός...

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για τη διαιτησία με τον Εργοτέλη, το αίτημα μετάθεσης με ΑΕΚ αλλά και τα νέα του καθήκοντα...

 Αναλυτικά ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

Tις αντιδράσεις του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Όταν η διαιτησία γίνει καλύτερη, θα σταματήσουμε να μιλάμε για αυτή. Όσο επηρεάζει αποτελέσματα, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη, θα μιλάμε. Θα μιλάμε και όταν αδικείται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη χθες με τον Εργοτέλη. Κάποια μαρκαρίσματα ήταν τόσο σκληρά, που θα δικαιολογούσαν ακόμη και τρίτη κάρτα, πέρα από τις δύο που είδαμε. Εμείς θέλουμε η διαιτησία να είναι 50-50».

Tο αίτημα μετάθεσης του αγώνα με την ΑΕΚ: «Ζητήσαμε να γίνει το ματς με την ΑΕΚ την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, γιατί υπάρχει η μετακίνηση στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν την Τρίτη 14 του μήνα. Πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα στο ψύχος και στις συνθήκες που δεν έχει συνηθίσει. Είναι λογικό το αίτημα του Ολυμπιακού. Θα το κάναμε κι εμείς για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Πιστεύω πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε απάντηση και θα γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός».

Tα νέα του καθήκοντα ως διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού: «Είναι ένα διαφορετικό αντικείμενο, το οποίο σου δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες και ευθύνες, αλλά είναι στον ίδιο χώρο. Για μένα το ρεπορτάζ στα τελευταία χρόνια της ζωής μου κινείτο γύρω από τον Ολυμπιακό, ενώ και το μυαλό μου από τότε που ξεκίνησα να ζω κινείτο γύρω από τον Ολυμπιακό. Πλέον είμαι ο δέκτης κι όχι ο πομπός του ρεπορτάζ. Ουσιαστικά το ζητούμενο είναι το ίδιο πράγμα: η σωστή ενημέρωση για τον Ολυμπιακό. Απλά το κάνεις από διαφορετικό μετερίζι».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons