OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

powered by Agones.gr - Stoixima

Ericsson-LG & blue technonologies

Ericsson-LG & blue technonologies
Introduce you to iPECS

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πρότειναν... Γκουρκίφ στον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά και μάχεται προκειμένου να αποκτήσει έναν ακόμη ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ωστόσο τα ονόματα που.. ακούγονται, είναι πέρα για πέρα εκτός δυνατοτήτων για κάθε ελληνικό σύλλογο. Αυτό, επειδή μάνατζερ, πρότεινε στον Ολυμπιακό την απόκτηση του… Γιοάν Γκουργκίφ από την Λιόν, έναν παίκτη η αξία του οποίου ξεπερνάει κατά πολύ τα 10 εκατομμύρια Ευρώ και… σίγουρα δεν έχει στα πλάνα του τη μετακόμιση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος super star δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στη Λιόν, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να επιθυμεί να «ξεφορτωθεί» το βαρύ του συμβόλαιο, είτε πουλώντας τον είτε παραχωρώντας τον με την μορφή δανεισμού. Κάπου εκεί, το όνομά του έφτασε και στα γραφεία του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να… ξεκαθαρίζουν πως τα οικονομικά δεδομένα για μια τέτοια κίνηση φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη, ενώ είναι… σαφές πως ο παίκτης δεν θα δεχόταν να αγωνιστεί στη Super League.

Πέρα από τον Γκουργκίφ, στον Ολυμπιακό ασχολούνται με μία άλλη δύσκολη περίπτωση, η οποία πάντως είναι εφικτή. Ο λόγος για τον Λούτσο Γκονζάλες, τον οποίο η Μαρσέιγ προσπαθεί να… απομακρύνει, έτσι ώστε να γλιτώσει από το αρκετά βαρύ συμβόλαιό του. Από την πλευρά του όμως, ο Αργεντινός δεν θέλει να απομακρυνθεί από το Βελοντρόμ και να χάσει χρήματα που πρέπει να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό, παρά το ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι εξελίξεις στο θέμα του Γκονζάλες αναμένεται να είναι άμεσες, με τον Ολυμπιακό να έχει βάλει σε λειτουργία τις μετεγγραφικές του μηχανές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons